14.2.2015

Vadelmasuklaasydänkakku





Pohja

  • 4 munaa
  • 1½ dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta (sekoita kuivat aneet ja lisää taikinaan)
  • paista voidellussa ja korppujauhotetussa sydänvuoassa 175 C 40 minuuttia

Daim-vadelmatäyte

  • 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
  • 250 g mascarponejuusta
  • ½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria (lisää juusto ja sokerit)
  • 112 g Daim-patukoita (rouhi veitselä ja lisää täytteeseen)
  • 200 g jäisiä vadelmia
  • Leikkaa kakku kolmeen osaan (2 väliä). Kostuta sitruunalimpparilla. Laita puolet täytteestä ensimmäiseen väliin ja upota siihen jäisiä vadelmia. Toinen väli samalla tavalla.

Reunoille kermavaahtoa, johon on sekoitettu vadelmahilloa. Pinnalle kuumaan kermaan sulatettua maitosuklaata (3/4 dl vispikermaa ja 140 g maitosuklaata).

Täyteohje Kinuskikissalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti