27.3.2015

Välimeren kasvispiirakka





Välimeren kasvispiirakka

Pohja 
  • 200 g voita
  • ½ dl vehnäleseitä
  • 4½ vehnäjauhoja (sekoita voi ja jauhot muruseokseksi)
  • ½ dl vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse ja levitä voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.

Täyte
  • 1 ruukku rucolaa (silppua taikinan päälle, säästä osa pinnalle)
  • 200 g fetajuustoa (murenna rucolan päälle)
  • 1 prk latva-artisokkaa öljyssä 
  • ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja (pilko artisokka ja tomaatit ja levitä pohjalle)
  • 175 g pizzajuustoa (lisää pinnalle)
  • 200 g creme fraichea
  • 3 munaa (sekoita creme fraiche ja munat ja kaada täytteiden päälle)
  • ½ dl pinjansiemeniä (siemenet pinnalle)
Paista 180 C puoli tuntia.

Pinnalle
  • kirsikkatomaatteja
  • rucolaa
Alkuperäinen ohje Valiolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti