25.1.2016

Kasvispiirakka

Ruisleseitä taikinassa ja täytteessä parsakaalia, paprikaa, tomaattia, fetaa, oliiveja, sipulia ja rucolaa.
 







Kasvispiirakka

Pohja
  • 3 dl leseitä
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 200 g margariinia (sekoita jauhot ja margariini)
  • 3 rkl vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse ja laita voideltuun (ja korppujauhotettuun) piirakkavuokaan. Leikkaa reunat taikinayörällä. Esipaista 200 C 10 minuuttia.

Täyte
  • parsakaalia
  • ½ paprikaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä (leikkaa parsakaali, paprika ja sipulit palasiksi ja paista pannulla ja laita esipaistetun pohjan päälle)
  • 200 fetaa
  • rucolaa
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 10 oliivia (lisää feta, rucola, tomaatit ja oliivit palasina)
Neste
  • 2 munaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g ruohosipulituorejuusto
  • 3 tl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa (sekoita kaikki aineet ja kaada täytteen päälle)
Paista 200 C 30-40 minuuttia. Laita rucolaa vielä päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti