10.3.2016

Marjajuustobrownies

Suklaapossun blogissa tämä näytti niin herkulliselta, että oli pakko oli kokeilla. Ei olekaan tullut aikaisemmin yhdistettyä suklaataikinaa ja marjoja piirakkaan. Sopii tosi hyvin, ihan niin kuin Kuningattaren suklaakakussakin. Paistoin keraamisessa astiassa, enkä peltisessä, ja paistoaika piti melkein tuplata, vaikka brownies saakin olla kostean mehevää.












Marjajuustobrownies (20 x 30 cm)

Brownies

  • 125 g tummaa suklaata
  • 200 g voita (sulata suklaa ja voi kattilassa)
  • 2½ dl tummaa ruokosokeria (lisää suklaavoihin)
  • 4 munaa (lisää yksitellen taikinaan ja vatkaa hyvin jokaisen jälkeen)
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa (sekoita jauhot, sokeri ja suola ja lisää taikinaan)
  • 100 g tummaa suklaata (rouhi ja lisää taikinaan)
Juustopäällinen
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 muna
  • 3 rkl tummaa ruokosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (sekoita kaikki aineet ja levitä taikinan päälle)
Pinnalle
  • 3 dl vadelmia
  • 1 dl mustikoita (lisää juustopäällisen päälle)

Paista 175 C 30-60 minuuttia (paistoaika astiasta riippuen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti